Websites - 23 February 2022

Nieuwe website en ontwikkelingen voor RoyalWebs

Een nieuwe bijgewerkte vormgeving voor onze website met de laatste standaarden en hier zijn we trots op. Verder hebben we ons gespecialiseerd in native mobiele applicaties.

Afgelopen periode zijn we druk geweest met nieuwe klanten waardoor onze eigen website wat achter ging lopen. Nu hebben we de website geheel bijgewerkt en wat extra modules aangezet waaronder ons vernieuwe blog systeem.

Verder hebben we een nieuwe project pagina toegevoegd voor Scriptbank hoewel we meer projecten hebben uitgevoerd zal het teveel tijd kosten om deze allemaal toe te voegen. Met andere woorden we zijn op het moment nog selectief wat we toevoegen om tijd te winnen en onze klanten snellere service te kunnen bieden. (hopelijk kunnen we ze gewoon allemaal toevoegen in de toekomst).

Ook hebben we niet stil gezeten omtrend ontwikkeling en hebben we ons zelf gespecialiseerd in React-Native waarmee we Native Android en iOS apps kunnen aanbieden. Op het moment zijn we een project aan het afronden en zullen we daar ook een project pagina voor aanmaken. Wilt u hier al meer over krijgen omtrent wat er allemaal mochelijk is?, neem dan contact met ons op.

Onze cases