Project - Netflix New Voices Script Contest

Netflix New Voices
  • Front-end
  • CMS
  • Mailchimp
  • Server

Een samenwerking tussen Netflix en Scriptbank heeft voor eengeweldig succesvolle compentitie gezorgt.

© Netflix - Banlieusards
ExpertiseUI/UX Design, CMS, Front-end, Server
PlatformWebsite
OpdrachtgeverScriptbank

New Voices Script Contest

Netflix en Scriptbank hebben samen een competitie opgezet om de beste scriptschrijvers te vinden en met hen twee Netflix Original Films te ontwikkelen.

Uit meer dan 1200 aanmeldingen en 550 ingezonden opdrachten heeft Netflixmet haar team zorgvuldig gekozen voor 15 kandidaten die hun idee mogen uitwerken. Zij schrijven met ondersteuning van coaches hun script en hier zullen twee winnende filmscripts uit rollen. Van deze twee scripts worden Netflix Original Films gemaakt.

  • Website open voor inschrijving.
  • Compentitiepagina open om filmplan en schrijfopdracht in te dienen.
  • Geselecteerde scenarioschrijvers werken met coaches aan hun speelfilmscenario.
  • Bekendmaking winnende scripts.
1200+aanmeldingen
550+kandidaten
15worden gecoacht
2winnende scripts
© Netflix - Kadaver

Ons talent

RoyalWebs heeft voor de 'Closed Source CMS' gezorgd. We hebben de server ingericht, beveiligd en de front-end geheel vertaald naar code. We hebben ervoor gezorgd dat alle aanmeldingen zo overzichtelijk mogelijk binnenkwamen en gemakkelijk te filteren waren. Ook hebben we een koppeling gemaakt met Mailchimp zodat de juiste doelgroep gemakkelijk op de hoogte gehouden kon worden.

De website is een multi langauge website geworden en gebruikt voornamelijk onze 'one pager' module. Elk blok/hero dat beschikbaar moest worden aan de voorkant is met zorg uitgewerkt vanuit het 'mobile first' principe.

Originele design is aangeleverd door een externe partij en afgesteld met Netflix. RoyalWebs heeft bij het uitwerken hiervan nog aanpassingen doorgevoerd. Na de ontwerpfase zijn ontwerpen en workflows door RoyalWebs gemaakt en uitgewerkt.

Jullie hebben een superjob gedaan, geweldig hoe het is geworden! Een enorm sterke identiteit om de competitie mee te starten.

Maarten Almekinders

Looks very cool!

Jasmijn Touw

It looks amazing!

Anoek Eckhardt

Onze cases